Premiär för två efterlängtade teer
Nu släpper vi två nya teer som vi tror kommer att bli alla teälskares nya favoriter. Kahls Södermalmsblandning har sedan länge varit en storsäljare både med svart och grönt te. Nu får dessa populära teer sällskap av Rooibos Södermalm och det finns nu en Södermalmsblandning för alla tillfällen. Rooibos Södermalm är ju koffeinfritt och kan drickas när som helst på dagen.

Välkommen till Kahls webbshop.
Välkommen till Kahls webbshop. Nedan hittar ni information om sidan och hur det går till att handla från Kahls webbshop.

Kahls Kaffe AB säljer inte direkt till slutkonsumenter, utan är ett business-to-business-företag. För att bli kund hos Kahls och kunna handla i webbshopen måste du ha ett organisationsnummer.

Så här hittar du
Orientera dig sortimentet genom att klicka på produktgrupperna under ”PRODUKTER” i menyn ovan. Du kan även använda sökfunktionen som markeras med förstoringsglaset i övre högra hörnet.

Om du exv väljer ”Kaffe” och ”Espresso” får du upp en översiktsvy över alla våra ­espressokaffen. Genom att klicka på en artikel får du upp mer information om ­produkten. För att kunna se priser och göra beställningar behöver du vara inloggad som kund.

Så här handlar du
För att kunna handla i Kahls webbshop behöver du först logga in. Har du ingen inloggning, se nedan för information om hur du gör för att bli kund hos Kahls.

När du loggat in kommer du att se priser och kan göra beställningar. Du anger helt enkelt önskat antal och trycker på ”Lägg i kundvagnen”.

Alla varor du lägger i kundvagnen kommer automatiskt även att markeras som Favoriter, för att du lättare skall kunna hitta dem och snabbare kunna göra en beställning nästa gång. Du kan även själv lägga till en produkt till favoritlistan genom att klicka på hjärtat. Genom att avmarkera hjärtat tar du bort produkten från listan. MINA FAVORITER hittar du i menyn uppe i höger hörn.

För vissa produkter finns möjligheten att köpa mindre kvantiteter än hela kartonger, s.k. delat kolli. Observera dock att beställningen av lösa artiklar sammanlagt skall uppgå till ett jämnt antal kartonger av den beställda typen (för 250 g kaffe som packas 24 i varje kartong  är minsta orderantal 24 stycken påsar. Det kan dock vara olika artiklar av samma storlek, t.ex 6 påsar Inferno, 6 påsar Divino och 12 påsar Colombia Huila.)

När du gjort din beställning går du till kundvagnen och kontrollerar att du fått med allt. Du kan även göra justeringar i antal eller ta bort produkter här.

Gå sedan vidare till Kassan och bekräfta ordern. Du får då en orderbekräftelse via mail. För att få ordern levererad fraktfritt skall beställningen ha ett ordervärde av minst 2.500 kr.

Om du stöter på att en produkt inte finns eller om det är något du saknar i webbshopen,
kan du skriva denna produkt i kommentarsfältet när du bekräftar din beställning.
 
Så här gör du för att bli kund
Kahls webbshop vänder sig till företagskunder. Är du privatperson och vill handla Kahls produkter hänvisar vi dig till närmaste te- och kaffehandel. På www.kahlstkh.se hittar du de butiker som tillhör Kahls The & Kaffehandel.

Företagskunder kan få en inloggning genom att ansöka via länken nedan
www.kahls.se/bli-kund/

För frågor eller synpunkter, vänligen kontakta oss på [email protected]
Vänliga hälsningar
Personalen på Kahls!

Copyright © Kahls Kaffe 2016 | Powered by Winbas e-handel